ارتباط صنعت و دانشگاه، گامی برای توسعه پایدار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان، نشست آموزشی با عنوان «ارتباط صنعت و دانشگاه» به منظور معرفی رشته علوم و صنایع غذایی و بررسی چالش‌های صنایع غذایی استان، در سالن کنفرانس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.

در این نشست که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، دبیر انجمن و جامعه مسئولین فنی استان و نماینده اداره غذا و دارو برگزار گردید، در آغاز برنامه به معرفی رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه اردکان پرداخته شد.

دکتر صادقی‌نیا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، در سخنانی با تأکید بر اهمیت این رشته، اظهار داشت: «راه‌اندازی رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه اردکان، زمینه‌ساز تربیت نیروی متخصص برای ورود به صنایع غذایی و حل مشکلات موجود در این بخش خواهد بود.»

سپس دکتر مجتبی حیدری‌مجد بر ضرورت تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه تأکید کرد و با اشاره به جایگاه مسئولین فنی، آنان را سنگربانان سلامت جامعه دانست.

در پایان نیز دبیر انجمن و مشاور مسئولین فنی استان ضمن طرح دغدغه‌ها و مشکلات این قشر، بر لزوم پیگیری برای ایجاد تناسب میان حقوق و میزان فعالیت مسئولین فنی تأکید کرد.

تاریخ: 07 Sep 2025
تعداد بازدید: 321